Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós


Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš Hat barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Liptószentmiklóson az Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš vendégei. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, a szobák saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A szálláshely szobáiban külön költség nélkül internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
3.1 km-re van a Rímskokatolícky kostol svätého Mikuláša a szálláshelytől, 12.3 km-re a Stanisovska barlang, 3.9 km-re az Evanjelický artikulárny kostol, 13.7 km-re a Liptó vára, 5.2 km-re a Déményfalvi-jégbarlang, 14 km-re a Szentmáriai-víztározó, 3.6 km-re a Čierny Orol Liptovský Mikuláš, 12.9 km-re a Skicentrum Dolinky, 10.9 km-re a Jasná síközpont, 300 méterre a Webkamera Demänova, 4 km-re a Webkamera Liptovský Mikuláš, centrum, 7.3 km-re a Déményfalvi Szabadság-barlang, 3.6 km-re a Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, 7.2 km-re az Aquapark Tatralandia, 6.2 km-re a Ski Centrum Opalisko, Németporuba, 4.3 km-re a Demänovská ľadová jaskyňa, 19.7 km-re az Archeoskanzen Havránok, 4.3 km-re a Ski Centrum Opalisko, 4.8 km-re a Fun Park Žiarce Pavčina Lehota, 3.6 km-re az Expozícia Tatrín.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Apartmány Panoráma Jasná Liptovský Mikuláš árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38751

Hotel Most Slávy Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Spolcentrum Svit-Szvit-39018

Hotel Spolcentrum Svit Szvit, Szlovákia