Apartment Lorena Bibinje, Horvátország

Apartment Lorena Horvátország

Apartment Lorena-Horvátország-28941


Apartment Lorena Barátságosan berendezett szobában, teljes házban és üdülőházban szállhatnak meg Bibinjében az Apartment Lorena Bibinje vendégei. A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szoba és az üdülőház saját teraszosak vagy erkélyesek, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt.

A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. Az üdülőház alapterülete 40 m2, 1 nappalival, 1 hálószobával, 1 fürdőszobával, 1 wc-vel, 1 konyhával és 1 terasszal felszerelt. Az üdülőházhoz saját kert vagy udvar is biztosított. Az Apartment Lorena Bibinje által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Szent Mária Nagyboldogasszony-templom a szálláshelytől 300 méterre van, a Kavicsos 100 méterre, a Punta Rožić 1.5 km-re, a Szent Rok templom 1.4 km-re, a Lipauska strand 1 km-re.

Étkezés
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 250 méterre van. Lehetőség van grillezni is. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 3 fő, háziállat nem hozható.

Apartment Lorena árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 , 3 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Radisson Blu Béke Hotel-Budapest-29157

Radisson Blu Béke Hotel Budapest

Stone House Božica-Horvátország-28888

Stone House Božica Starigrad, Horvátország