Apartment Tina&Max Štôla, Szlovákia

Apartment Tina&Max Štôla


Apartment Tina&Max Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Szlovákiában az Apartment Tina&Max . A hotel kényelmes szobában köszönti a Štôlában megszállni kívánó vendégeket. Ha magával hozná négylábú kedvencét, semmi akadálya, az Apartment Tina&Max Štôla felkészült kutyák fogadására is. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobában rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A síközpont 11.4 km-re, a Vázseci-barlang 17.2 km-re, a Lomnici nyereg 16.8 km-re, a Lomnici-csúcs 17 km-re, az AquaCity Poprad 14.5 km-re, a Tatranská Polianka 4.7 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat hozható.

Apartment Tina&Max árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya ingyenesen bevihető

foglaltsági naptár (online foglalás)

Horský hotel Remata-Ráztočno-38780

Horský hotel Remata Ráztočno, Szlovákia

Hotel Plejsy Krompachy II-Korompa-38919

Hotel Plejsy Krompachy II Korompa, Szlovákia