Balnea Grand Nimnica, Szlovákia

Balnea Grand Nimnica


Balnea Grand A Balnea Grand négy ízlésesen berendezett szobával és három apartmannal várja a településen szállást kereső vendégeket. A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára. Bármikor élvezheti a szabad levegőt azokban a szobákban és apartmanokban, amelyeknek saját erkélye vagy terasza van. A szálláshely klimatizált szobával és apartmannal is várja a kedves vendégeket (az egyes típusok adatlapján tudja megtekinteni, hogy az adott szobákban és apartmanokban van-e légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
22.7 km-re van a Szulyó várrom, 3.1 km-re a Vodná nádrž Nosice, 27.4 km-re a Hricsó vára, 2 km-re a Kúpele Nimnica, 20 km-re a Lednicz vára, 26.4 km-re az Oroszlánkő vára, 1.7 km-re a Nemőc .

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Balnea Grand árak

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Zobor Nitra-Nyitra-38744

Hotel Zobor Nitra Nyitra, Szlovákia

Hotel Diana Nové Mesto nad Váhom-Ótura-39016

Hotel Diana Nové Mesto nad Váhom Ótura, Szlovákia