Barzsó Ház Bogács, a fürdőtől 400 m-re

Barzsó Ház Bogács

Barzsó Ház-Bogács-28182

Barzsó Ház A házban 6 szoba van, melyek 2-3-4 ágyasak. Összesen 16 fő elhelyezésére van lehetőség. 3 fürdőszoba, konyha teljes felszereltséggel, étkező, nappali, TV található a nyaralóban. Az udvaron nyársaló szolgálja a kerti sütögetéseket. Az igazi alföldi hangulatot egy gémeskút idézi meg. Személygépkocsik parkolására az udvaron van lehetőség.

egy igazi gyöngyszem itt a Bükk alján, a hegyvidék és az Alföld találkozásánál, Mezőkövesdtől 10, Egertől 18 km-re. A természet bőkezűen osztogatja kincseit ezen a vidéken, hiszen a föld mélyéből feltörő 72 C-os gyógyvíz, a napsütötte domboldalakon termelt kiváló szőlők, és a belőlük készített páratlan klímájú borospincékben érlelt tüzes borok évről évre csalogatják ide a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A Bükk-hegység remek kirándulóhelyekkel, gyönyörű panorámával várja a turistákat, a bogácsi emberek pedig vendégszeretetükkel, ízletes házi készítésű helyi termékeikkel kedveskednek az ide látogatóknak. Remélem, hogy a közeljövőben nemcsak az interneten érdeklődik rólunk, hanem személyesen is üdvözölhetjük itt Bogácson. (MA20014300)

Barzsó Ház képek

Foglalható áprilistól-októberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 16 és háziállat nem hozható.

Barzsó Ház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 éves korig ingyenes
Nyitvatartás: április 25. – október 5.
6 szoba, 16 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

éden Panzió B&b-Fonyód-28053

Közvetlen vízparti szállás és horgászparadicsom Fonyódligeten

Guszti Villa-Hévíz-6530

Guszti Villa Hévíz szoba 2 fő részére a gyógytótól 200m-re