Bed Stage Hostel Brașov Brassó (Románia)

Bed Stage Hostel Brașov Brassó

Bed Stage Brașov, Hostel, ,
Foglalható , 5 szoba, 42 férőhely, háziállat nem hozható

Öt kényelmes szobában szállhatnak meg Brassóban a Bed Stage Hostel Brașov vendégei. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, köszönhetően az egyes szobákban üzemelő légkondícionálónak (a megfelelő szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy van-e légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
900 méterre van a Boldogasszony temploma a szálláshelytől, 400 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga, 1.2 km-re a Brassói erőd, 500 méterre a Tanácsháza, 300 méterre a Fekete templom, 500 méterre a Katalin kapu.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A Bed Stage Hostel Brașov a foglalás sikeres visszaigazolása után 30% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Bed Stage Hostel Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 42 férőhely

Residence Central Annapolis Brașov-Brassó-40788

Residence Central Annapolis Brașov Brassó (Románia)

Part Hotel-Siófok-32566

Part Hotel Siófok, 42 szoba 113 férőhely