Békésszentandráson 5 hálószobás, medencés nyaraló kiadó

Ziza Üdülőház Békésszentandrás

Ziza Üdülőház-Békésszentandrás-26738

Ziza  Közvetlen vízparton épült könnyűszerkezetes hangulatos nyaraló. Öt hálószoba, 2 fürdőszoba, nagy nappali, nagy fedett fa kerti bútorokkal berendezve, szolgálja a vendégek kényelmét. Az udvaron egy 7×4 méteres medence van, amelynek a nyári időben kellemesen felmelegszik a vize. A medence mellett napozó nyugágyak vannak. A gyerekeket várja, hintákkal, csúszdával és mászókával. Strandröplabdapálya és kis focikapuk állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

A kinti sütés-főzéshez kőgrill, bográcsozóhely található az udvaron. Kiváló horgászhely, saját 56 méter hosszú partszakaszunkon lehet pecázni. 4 személyes kenu és használható. A holtágban sok a hal. 14-17 vendéget tudunk egyszerre fogadni, de egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki a házat.

A főszezonban minimum 10 fő áráért, legalább 5 éjszakára, foglalható a nyaraló. Elő-és utószezonban kisebb is, minimum 2 éjszakára is tudunk megoldást nyújtani. A környék is bővelkedik a látnivalókban. Sok lehetőség adott a kellemes időtöltésre. városa kb 7 km távolságra van. Az , Mini Magyarország, Vízi színház, sétahajózás nagyon jó lehetőséget nyújt a szórakozásra, pihenésre, kikapcsolódásra. Kiváló kiindulópontja lehet -gyalog- és vízitúráknak. ()

Ziza Üdülőház képek

Foglalható márciustól-novemberig, , önellátás férőhelyek max. 17 és háziállat hozható.

Ziza Üdülőház árak és kedvezmények

pontos árak és szabad időpontok
online foglalási rendszeren keresztül

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Zsanett Apartmanok-Horvátország-14443

Vir szigeten vízparti apartmanok magyar tulajdonostól kiadók

Botond Ház-Balatonfüred-23583

Botond ház 200 méterre a Balatontól Balatonfüreden