Belvárosi Panzió Pápa

Belvárosi Panzió Pápa

Belvárosi Panzió-Pápa-28684


Belvárosi   barokk belvárosában, csendes környezetben várjuk a nyugodt pihenésre vágyó vendégeket. A Belvárosi 2013 szeptemberben nyitotta meg kapuit. megújult Fő tere 5 perces sétára található, a Várkertfürdő 15 perc alatt kényelmesen elérhető.

Egy és 8 szoba áll vendégeink rendelkezésére. 2, 3 és 4 ágyas szobáinkban a kényelmet zuhanyzós vizesblokkok, kábel tv, ingyenes internet-elérés biztosítja. Autóval, motorral, kerékpárral érkezők számára zárt parkolót biztosítunk panziónk udvarán díjmentesen.

Ha nyaraláskor vagy üzleti úton, szeretteivel vagy magányosan az otthon biztonságát nyújtó szobában szeretne pihenni a Belvárosi ideális választás. Biztonsággal szállásolhatja el nálunk barátait, rokonait .

Szívesen látjuk vendégeinket város kulturális és sport rendezvényein: Nemzetek Egyesült Játékai, Cicege és Bornapok, Lombard FC bajnoki és kupa mérkőzésein, és Sportcsarnokunkban rendezett tornákon. Késői bejelentkezést 21 óra után előzetes egyeztetés és felár ellenében tudunk biztosítani. (EG19023480)


Foglalható egész évben, , férőhelyek max. 28 fő, háziállat nem hozható.

Belvárosi árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 éves korig ingyenes
9 szoba, 28 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Kuća Za Odmor Sonja-Horvátország-28873

Kuća za Odmor Sonja Silba, Horvátország

Romantik Vendégház-Zamárdi-30072

4 személyes vendégház, Zamárdi csendes részén