BlueBell Hotel Bratislava Pozsony, Szlovákia

BlueBell Hotel Bratislava Pozsony


BlueBell Hotel Bratislava Ha hotelt keres egy kellemes szlovákiai pihenéshez, tekintse meg a BlueBell Hotel Bratislava ajánlatát. A hotel 18 ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja Pozsonyban szállást keresőket. Ha autóval érkezik, azt a szálláshely közelében hagyhatja, felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. A BlueBell Hotel Bratislava által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
200 méterre van a Dóm sv. Martina v Bratislave a szálláshelytől, 600 méterre a Mihálykapu, 4.5 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 2.7 km-re a Kúpalisko Delfín, 3.3 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 11.6 km-re a Dévény Vára, 12.5 km-re az Oroszvári kastély, 1.1 km-re a Szent Elizabet Kék Templom, 1.2 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 4.5 km-re a Veľký Draždiak, 400 méterre a Szent Márton Dóm, 4.1 km-re a Jazero Kuchajda, 5.4 km-re a Csáky kastély , 3.5 km-re a Zoo Bratislava, 4.8 km-re az Indoor Pressburg Golf Club, 2.9 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 2.9 km-re a Dinopark Bratislava, 800 méterre a Pozsonyi vár, 1.3 km-re az UFO Observation Deck, 1 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Igény szerint akár reggelit is válaszhat. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás véglegesíéhez a BlueBell Hotel Bratislava a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. A szálláshelyen a recepció munkatársai hétfőtől vasárnapig 07:00,23:30 között állnak a rendelkezésére. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

BlueBell Hotel Bratislava árak

Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Boutique Hotel pod Lipou Modra-Modor-38916

Boutique Hotel pod Lipou Modra Modor, Szlovákia

Hotel Set Bratislava-Pozsony-38822

Hotel Set Bratislava Pozsony, Szlovákia