Hogy miért épp Nagybörzsöny? Mert gyönyörű és csendes környezetben

Börzsöny Szíve Vendégház Nagybörzsöny

Börzsöny Szíve Vendégház-Nagybörzsöny-23526

Börzsöny Szíve  Barátokkal, családdal, kollégákkal. vagy kettesben ünnepelni, bulizni, kis tó partján pecázni, gombászni, vadászni, az erdőben vasutazni, lazítani vagy túrázni, nyársalni vagy bográcsozni vidám napokra vagy akár egy éjszakára is.

Nagybörzsönyben kiadó vendégházam, nagy kerttel, játszótérrel. Pestről akár egy óra alatt odaérsz a Börzsönybe, amely az egyik legkedveltebb turisztikai és kiránduló központjává nőtte ki magát.

A Börzsöny Szíve Vendégház vastag kőből és vályogból épült falai áldásos hatását, leginkább nyáron élvezheti az ember, itt tényleg nincs szükség légkondicionálóra, de a nagy hideg sem okoz problémát, hisz a egyik fő díszeként is szolgáló impozáns cserépkályha gyorsan felmelegíti a lakot. Vendégházunkban konyhánk jól felszerelt, található benne villanytűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, edény és étkészlet. Fürdőszobánk tágas, szükség esetén mosógép is rendelkezésre áll.

Gondolván az aprónépre, babaágy, etetőszék, babakád és kerti is szolgálja a legkisebbek kényelmét. A házban 6 fő kényelmesen elfér, egy franciaágy, és két kihúzható kanapé biztosítja nyugodt pihenést. (MA20010126)

Börzsöny Szíve Vendégház képek

Foglalható , , férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Börzsöny Szíve Vendégház árak és kedvezmények

Felnőtteknek:
2 főnek: 15 000,-Ft/éj.
3 főnek: 15 000,-Ft/éj.
4 főnek: 20 000,-Ft/éj.
5 főnek: 25 000,-Ft/éj.
6 főnek: 30 000,-Ft/éj.

:
10% kedvezményt biztosítunk.
Egy éjszaka felár: 5000,-Ft/ház.

ajánlatkérés (emailben)

Manyi Apartman 2-Fonyód-26131

Fonyódon megfizethető szállás 2-4 fő részére kellemes környezetben

Somogy Kertje Szabadidő- és Rendezvényközpont-Bonnya-26577

Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem Bonnyán