Boutique Apartments Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Boutique Apartments Banská Štiavnica Selmecbánya


Boutique Apartments Banská Štiavnica Nem járt még Szlovákiában, vagy újra átélné a felejthetetlen napokat? a Boutique Apartments Banská Štiavnica örömmel látja vendégül Önt és kedves családját. A hotel hat ízlésesen berendezett, barátságos szobával és hét apartmannal várja Selmecbányán szállást keresőket. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
400 méterre van a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny a szálláshelytől, 400 méterre a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie, 2.9 km-re a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu, 1.5 km-re a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá, 400 méterre a Starý Zámok Banská Štiavnica, 4.1 km-re az Evičkino jazero, 2.6 km-re a Náučný chodník Kysihýbel, 26.1 km-re a Bozóki erőd, 1 km-re a Banské múzeum v prírode, 5.8 km-re a Koháry kastély, Szentantal, 1 km-re a Nový Zámok Banská Štiavnica, 4.6 km-re a Veľké Richnavské jazero, 1.7 km-re a Náučný chodník Milana Kapustu, 20 km-re a Revistye vára, 4.1 km-re a Vindšachtské jazero, 1.5 km-re a Jazero Klinger, 29.8 km-re a Ski Blanc Ostrý Grúň, Kollárová, 400 méterre a Banské múzeum v Banskej Štiavnici, 1.7 km-re a Náučný chodník Staré Mesto, 8.4 km-re a Salamandra Resort síközpont, 1.1 km-re a Banská Kalvária, 400 méterre a Webkamera Banská Štiavnica, 400 méterre a Botanická zahrada, Banská Štiavnica, 400 méterre a Banská Štiavnica, 600 méterre a , Újvár, 400 méterre a Selmecbánya, Óvár, 2.8 km-re a Náučná lokalita CHA Kysihýbel.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Foglalását bankkártyával, készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A foglalás véglegesíéhez a Boutique Apartments Banská Štiavnica a sikeres visszaigazolást követően 100% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Boutique Apartments Banská Štiavnica árak

Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Kuca za Odmor Silvi-Zadar-37687

Kuca za Odmor Silvi Zadar

Hotel Margit Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38892

Hotel Margit Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia