Casa Chitic Brașov Brassó (Románia)

Casa Chitic Brașov Brassó

Casa Chitic Brașov, ,
Foglalható , 11 szoba, 30 férőhely, háziállat nem hozható

A Casa Chitic Brașov hét ízlésesen berendezett, barátságos szobával, egy lakosztállyal és három apartmannal várja Brassóban szállást keresőket. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Katalin kapu 400 méterre, a Tanácsháza 500 méterre, a Boldogasszony temploma 1 km-re, a Fekete templom 300 méterre, a Brassói erőd 1.4 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 300 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak már tartalmazzák minden napra a finom, bőséges reggelit. A foglaláshoz ellátás nélküli tartózkodást is igényelhet. Készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Casa Chitic Brașov 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Casa Chitic Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
11 szoba, 30 férőhely

Kuća za Odmor Lidi-Orebić-37802

Kuća za Odmor Lidi Orebić

Apartel Magnum Mamaia Nord-Mamaia-Sat-40634

Apartel Magnum Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)