Casa Cranta Brașov Brassó (Románia)

Casa Cranta Brașov Brassó

Casa Cranta Brașov, ,
Foglalható , 16 szoba, 37 férőhely, háziállat nem hozható

Kilenc barátságosan berendezett, kényelmes szobában, két lakosztályban és négy apartmanban szállhatnak meg Brassóban a Casa Cranta Brașov vendégei. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Néhány szobának, apartmannak és lakosztálynak van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Fekete templom a szálláshelytől 1.4 km-re van, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.6 km-re, a Brassói erőd 400 méterre, a Boldogasszony temploma 500 méterre, a Tanácsháza 1.5 km-re, a Katalin kapu 1.7 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak minden napra magukban foglalják a helyszínen fogyasztható friss és bőséges reggelit. A szállásadó ellátás nélküli tartózkodást is biztosít. A foglalást átutalással, bankkártyával és készpénzzel lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Casa Cranta Brașov 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Casa Cranta Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
16 szoba, 37 férőhely

GUIDE APARTMENTS-Vysoké Tatry-38731

GUIDE APARTMENTS Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel AGATKA Bratislava-Pozsony-38811

Hotel AGATKA Bratislava Pozsony, Szlovákia