Casa Dan Sovata Szováta (Románia)

Casa Dan Sovata Szováta

Casa Dan Sovata, Kiadó ,
Foglalható , 4 szoba, 8 férőhely, háziállat nem hozható

Két barátságosan berendezett, kényelmes szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Szovátán a Casa Dan Sovata vendégei. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A légkondícionálással felszerelt szobákban és apartmanokban biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni (arról, hogy melyekben van légkondícionálás, az adott szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1 km-re van a Kicsi Gomba Étterem, 1 km-re a Medve-tó , 600 méterre a Nagyboldogasszony templom, 1.2 km-re a Mogyorósi-tó strand.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. Foglalását készpénzzel, átutalással és bankkártyával fizetheti ki. A foglalás visszaigazolását követően a Casa Dan Sovata 20% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 13:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak magyarul, angolul, németül és románul állnak rendelkezésére.

Casa Dan Sovata árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely

Hotel Apollo Central Sibiu-Nagy-Szében-40544

Hotel Apollo Central Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Kuća za Odmor Jaroje-Pašman-37892

Kuća za Odmor Jaroje Pašman