Casa de oaspeți Amigo Sovata Szováta (Románia)

Casa de oaspeți Amigo Sovata Szováta

Casa de oaspeți Amigo Sovata, ,
Foglalható , 3 , 8 férőhely, háziállat nem hozható

Kényelmes szobában, teljes házban és faházban szállhatnak meg Szovátán a Casa de oaspeți Amigo Sovata vendégei. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A faházban 3 hálószoba, 3 fürdőszoba és 1 konyha van. A Casa de oaspeți Amigo Sovata által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1.7 km-re van a Kicsi Gomba Étterem, 1.3 km-re a Nagyboldogasszony templom, 1.9 km-re a Mogyorósi-tó , 1.8 km-re a Medve-tó strand.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A helyszínen van bográcsozási és grillezési lehetőség. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel fogadja el. A foglalás visszaigazolása után a Casa de oaspeți Amigo Sovata 0% előrefizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak magyarul, angolul, spanyolul és románul tudnak kommunikálni.

Casa de oaspeți Amigo Sovata árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 apartman, 8 férőhely

House Histra-Medulin-37643

House Histra Medulin

Villa Antiqua-Risika-38701

Villa Antiqua Risika, horvát tengerpart