Casa Printre Gradini Brașov Brassó (Románia)

Casa Printre Gradini Brașov Brassó

Casa Printre Gradini Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 2 szoba, 2 férőhely, háziállat nem hozható

Az erdélyi Casa Printre Gradini Brașov szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas. hu vendégeit. A barátságosan berendezett szobával, teljes házzal és villával várja a meredek hegyek által körülvett megszállni kívánó vendégeket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A villában 1 hálószoba és 1 fürdőszoba áll rendelkezésre. A Casa Printre Gradini Brașov által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1.5 km-re van a Brassói Neológ Zsinagóga a szálláshelytől, 1.5 km-re a Tanácsháza, 1.6 km-re a Fekete templom, 1.4 km-re a Katalin kapu.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A Casa Printre Gradini Brașov a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 16:00, elhagyására pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul tudnak kommunikálni.

Casa Printre Gradini Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 szoba, 2 férőhely

Klauzál Apartman-Budapest-35696

Klauzál Apartman Budapest, 1 apartman 4 férőhely

Katica Panzió-Badacsony-28452

Katica Panzió Badacsony, 3 szoba 7 férőhely