Casa Salzburg Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Casa Salzburg Sibiu Nagy-Szében

Casa Salzburg Sibiu, ,
Foglalható , 6 szoba, 11 férőhely, háziállat nem hozható

Köszöntjük a Casa Salzburg Sibiu bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy a elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. A hét kényelmes szobában köszönti Nagyszebenben megszállni kívánó vendégeket. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban működő klíma (az adott szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
600 méterre van a Várostorony a szálláshelytől, 700 méterre a Hazugok hídja, 500 méterre a Szentháromság-székesegyház, 400 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Casa Salzburg Sibiu 100% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezés időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. A munkatársak románul tudnak kommunikálni.

Casa Salzburg Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 11 férőhely

Villa Mladenka-Jesenice-37462

Villa Mladenka Jesenice

Kuca za Odmor 1 Uvala Gradina-Vela Luka-37856

Kuca za Odmor 1 Uvala Gradina Vela Luka