Central Gallery Apartment Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Central Gallery Apartment Cluj-Napoca Kolozsvár

Central Gallery Apartment -Napoca, ,
Foglalható , 2 , 5 férőhely, háziállat nem hozható

A Central Gallery Apartment Cluj-Napoca kényelmes apartmanban köszönti a történelmi városban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
900 méterre található a Nemzeti Színház, 200 méterre a Szt. Mihály templom, 400 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 1.1 km-re a Szabók bástyája, 200 méterre a Mátyás király szülőháza, 300 méterre a Bánffy-kastély, 500 méterre a Széky palota, 1.1 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét átutalással fogadja el. A foglalás véglegesítéséhez a Central Gallery Apartment Cluj-Napoca a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 13:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00. Magyarul, angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Central Gallery Apartment Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
2 apartman, 5 férőhely

Pergola Panzió-Budakeszi-28503

Pergola Panzió Budakeszi

Pensiunea Anchore Sibiu-Nagy-Szében-39330

Pensiunea Anchore Sibiu Nagy-Szében (Románia)