Centrum Salvator Bratislava Pozsony, Szlovákia

Centrum Salvator Bratislava Pozsony


Centrum Salvator Bratislava 29 kényelmes szobában szállhatnak megkereskedelmi és ipari központban a Centrum Salvator Bratislava vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
4.2 km-re található a Csáky kastély , 2.2 km-re a Pozsonyi vár, 1.5 km-re a Szent Márton Dóm, 4.1 km-re a Zoo Bratislava, 12.7 km-re a Dévény Vára, 2.3 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 12.1 km-re az Oroszvári kastély, 1.7 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 300 méterre a Szent Elizabet Kék Templom, 1.3 km-re a Mihálykapu, 3.3 km-re a Jazero Kuchajda, 2.7 km-re az UFO Observation Deck, 1.6 km-re a Kúpalisko Delfín, 900 méterre a Dóm sv. Martina v Bratislave, 3.5 km-re a Dinopark Bratislava, 4.9 km-re a Veľký Draždiak, 400 méterre a Modrý kostolík sv. Alžbety, 4.6 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 3.8 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak már tartalmazzák minden napra a finom, bőséges reggelit. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét bankkártyával, készpénzzel és átutalással fogadja el. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Centrum Salvator Bratislava árak

Ingyenes parkolás
23 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Eko Šport Hotel Bjornson Demänovská Dolina-Deménvölgy-38797

Eko Šport Hotel Bjornson Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia

Hotel Diery-Terchová-38818

Hotel Diery Terchová, Szlovákia