Charming Apartment Brașov Brassó (Románia)

Charming Apartment Brașov Brassó

Charming Apartment Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 2 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg az egyik legszebb erdélyi műemléket a Charming Apartment Brașov vendégei. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az apartmanban működő klíma biztosítja. Fürdőszoba van az apartmanban. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Katalin kapu a szálláshelytől 1.1 km-re, a Fekete templom 1.3 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.2 km-re, a Tanácsháza 1.1 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A foglalást átutalással és bankkártyával lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Charming Apartment Brașov 0% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 00:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:30. A munkatársak angolul, németül, franciául és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Charming Apartment Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 6 férőhely

Danubius Hotel Helia-Budapest-35546

Danubius Hotel Helia Budapest, 262 szoba 519 férőhely

Spirit House-Eger-36871

Spirit House Eger, 9 szoba 18 férőhely