Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok Liptóújvár, Szlovákia

Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok Liptóújvár


Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok Három barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Liptovský Hrádokban a Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok vendégei. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobákban ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
3.8 km-re található a szálláshelytől a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Krstiteľa, 9.8 km-re a Stanisovska barlang, 3.8 km-re a Svätojánske múzeum , 21.5 km-re a Vázseci-barlang, 4.9 km-re a Lyžiarske stredisko Liptovský Ján, JAVOROVICA, 100 méterre a Liptó vára, 2 km-re a Považská lesná železnica Liptovský Hrádok, 2.1 km-re az Expozícia baníctva a hutníctva, 700 méterre a Liptovský Hrádok, 4.6 km-re a Termálne kúpalisko Liptovský Ján, 9.2 km-re a Ski Centrum Opalisko, Németporuba.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok árak

Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Garni Hotel Velický Zámoček Poprad-Poprád-39035

Garni Hotel Velický Zámoček Poprad Poprád, Szlovákia

Ria Apartman-Budapest-35813

Ria Apartman Budapest, 1 apartman 3 férőhely