City hotel Nitra Nyitra, Szlovákia

City hotel Nitra Nyitra


City hotel Nitra Szívesen látja Önt vendégül Szlovákiában akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a City hotel Nitra. 24 kényelmes szobával várja vendégeit Nyitrán a hotel. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, néhány szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A City hotel Nitra által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Ghymes vára a szálláshelytől 21.1 km-re, a Botanická zahrada Nitra 500 méterre, a Rímskokatolícky kostol sv. Archanjela Michala 4.5 km-re, a Náučný chodník Zobor I. 2.9 km-re, a vára 700 méterre, a Galgóci vár 27.6 km-re, a vára 700 méterre, a Náučný chodník Zobor II. 4 km-re, a Nitriansky hrad 700 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A személyzet minden nap bőséges, finom köszönti Önt, amit a foglalás ára már tartalmaz. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul, angolul, németül, szlovákul és csehül állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 44 fő, háziállat .

City hotel Nitra árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
24 szoba, 44 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Splendid Ensana Health Spa Hotel Piešťany-Pöstyén-38849

Splendid Ensana Health Spa Hotel Piešťany Pöstyén, Szlovákia

András Vendégház-Tiszanána-11198

Pihenjen, horgásszon a Tisza-tónál az András vendégházban