Cozy Apartment in Historic Center Brașov Brassó (Románia)

Cozy Apartment in Historic Center Brașov Brassó

Cozy Apartment in Historic Center Brașov, ,
Foglalható , 2 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Kényelmes apartmannal várja vendégeit Brassóban a Cozy Apartment in Historic Center Brașov. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Fekete templom a szálláshelytől 1.1 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 800 méterre, a Katalin kapu 800 méterre, a Boldogasszony temploma 1.9 km-re, a Tanácsháza 900 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Készpénzzel és bankkártyával tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás véglegesíéhez a Cozy Apartment in Historic Center Brașov a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Cozy Apartment in Historic Center Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 apartman, 4 férőhely

Gerendás Vendégház-Poroszló-30005

Gerendás Vendégház Poroszló

Holiday Central Vila Brașov-Brassó-39251

Holiday Central Vila Brașov Brassó (Románia)