Családváró Vendégház Balatonfőkajár

Családváró Vendégház Balatonfőkajár

Családváró Vendégház-Balatonfőkajár-29008

Családváró  A keleti partján fekvő Balatonfőkajáron szeretettel várjuk azon kedves vendégeket, akik gondtalanul szeretnék eltölteni családjukkal a szabadságukat. A szálláshely fekvéséből adódóan megkönnyíti a pihenés alatt a bevásárlást az utazást és szükség esetén a hivatalos ügyek intézését, mivel a település közepén lévő üdülőházból, 1-2 percen belül elérhető az élelmiszer bevásárlás, az étterem, a buszmegálló, a posta, az önkormányzat, az orvosi rendelő és a gyógyszertár. Igény esetén két helyről is lehet főtt ételt és pizzát házhoz szállítással rendelni.

Rossz idő esetén, vagy aki a tűző napot és nagy tömeget kevésbé kedveli, lehetősége van fedett területen is aktívabban kikapcsolódni. Erre nyújt lehetőséget a közös területen elhelyezett asztali tenisz, asztal, kisebb fitness gépek. További aktív kikapcsolódást nyújthat a területen elhelyezkedő kettős vártorony, melynek meghódítására egy kis fantáziával a fehér ló helyett lábhajtású gokarttal vagy chopper kerékpárral indulhatnak a hódítók.

Gyerekek szabadidejének eltöltésére különböző kinti és benti játékok állnak rendelkezésre. A nappaliban táblajátékok, kártyák, dominók, felnőtt és gyermek könyvek biztosítják a TV-n kívül a kikapcsolódást. (EG19006451)

Családváró képek

Foglalható május-szeptember, , férőhelyek max. 7 fő, háziállat nem hozható.

Családváró árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
2 szoba, 7 férőhely

ajánlatkérés (emailben)

Gyulatanya-Csongrád-23032

Tisza parti vendégház, horgásztanya Csongrádon az élő Tiszán kiadó

Apáti Vendégház-Gagyapáti-17439

Pihenésre medencés, kemencés vendégház kiadó Gagyapátiban