Danubius Hotel Gellért Budapest

Danubius Hotel Gellért Budapest

Danubius Hotel Gellért-Budapest-29025

Danubius Hotel Gellért A szecessziós stílusban épült Danubius Hotel Gellért 1918-ban fogadta első vendégeit a partján, a Gellért-hegy lábánál. Az impozáns szállodával egy épületben található a világhírű Gellért Fürdő is, amelynek külső medencéjében 1927 óta az eredeti hullámberendezés működik.

A Gellért Fürdő és a Danubius Hotel Gellért külön üzemeltetés alatt áll, így az újranyitás egymástól függetlenül történik. A Gellért Fürdő előreláthatólag szeptember 1-jén nyitja meg kapuit.

Az épületegyüttes, amely a közelmúltban több hollywoodi filmben játszott fő- és mellékszerepeket, hamar ikonikus részévé vált városképének. Aki e patinás hotel falai közé lép, az nemcsak a múlt hangulatát élheti át, de azt is, milyen lehetett a néhai amerikai elnöknek, az egykori magyar kormányzónak, vagy a holland királynőnek megszállni itt. A kiváló konyhával büszkélkedő Panoráma Étterem, a hangulatos Gellért Söröző, valamint a Gellért Fürdőben igénybe vehető kezelések és gyógyprogramok minden kényelmet megadnak a vendégnek házon belül, de aki a belvárosban venne igénybe szolgáltatásokat, annak sem kell messzire mennie. Budapest egyik legszebb Duna-hídja úgy köti össze a hotel főbejáratát a pesti bevásárló utcákkal és a Vásárcsarnokkal, mintha csak a hotelvendégek kedvéért épült volna.

Gellért ‹ 50 m
Metrómegálló 300 m
Gellérthegyi Sziklatemplom 400 m
Rudas Gyógyfürdő 900 m (SZ19000245)

Danubius Hotel Gellért képek

Foglalható , , férőhelyek max. 383 és háziállat nem hozható.

Danubius Hotel Gellért árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Saját étterem
234 szoba, 383 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

DownTown DeLuxe Apartment-Eger-29050

DownTown DeLuxe Apartment Eger

Mató Vendégház-Bogács-29091

Mató Vendégház Bogács