Danubius Hotel Gellért Budapest

Danubius Hotel Gellért Budapest

Danubius Hotel Gellért-Budapest-29025


Danubius Hotel Gellért A szecessziós stílusban épült Danubius Hotel Gellért 1918-ban fogadta első vendégeit a partján, a Gellért-hegy lábánál. Az impozáns szállodával egy épületben található a világhírű Gellért Fürdő is, amelynek külső medencéjében 1927 óta az eredeti hullámberendezés működik.

A Gellért Fürdő és a Danubius Hotel Gellért külön üzemeltetés alatt áll, így az újranyitás egymástól függetlenül történik. A Gellért Fürdő előreláthatólag szeptember 1-jén nyitja meg kapuit.

Az épületegyüttes, amely a közelmúltban több hollywoodi filmben játszott fő- és mellékszerepeket, hamar ikonikus részévé vált városképének. Aki e patinás hotel falai közé lép, az nemcsak a múlt hangulatát élheti át, de azt is, milyen lehetett a néhai amerikai elnöknek, az egykori magyar kormányzónak, vagy a holland királynőnek megszállni itt. A kiváló konyhával büszkélkedő Panoráma Étterem, a hangulatos Gellért Söröző, valamint a Gellért Fürdőben igénybe vehető kezelések és gyógyprogramok minden kényelmet megadnak a vendégnek házon belül, de aki a belvárosban venne igénybe szolgáltatásokat, annak sem kell messzire mennie. egyik legszebb -hídja úgy köti össze a hotel főbejáratát a pesti bevásárló utcákkal és a Vásárcsarnokkal, mintha csak a hotelvendégek kedvéért épült volna.

Gellért ‹ 50 m
Metrómegálló 300 m
Gellérthegyi Sziklatemplom 400 m
Rudas 900 m (SZ19000245)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 383 fő, háziállat nem hozható.

Danubius Hotel Gellért árak

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Saját étterem
234 szoba, 383 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Siesta Vendégház-Miskolctapolca-6585

Miskolctapolcán kiadó szobák a strandfürdő 50 méterre

T62 Hotel-Budapest-28672

T62 Hotel Budapest