Dependance Cyril Lúčky Lucski, Szlovákia

Dependance Cyril Lúčky Lucski


Dependance Cyril Lúčky Kényelmes szobával várja vendégeit Lúčkyban a Dependance Cyril Lúčky. Ha kedve támad a helyszínen fogyasztani, a hotel saját éttermében kóstolhatja meg az ízletes helyi fogásokat. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
7 km-re található a szálláshelytől a Thermal park , 3.7 km-re a Veľký liptovský hrad, 3.7 km-re a Kostol sv. Filipa a Jakuba, 18.8 km-re az Aquapark Tatralandia, 4.7 km-re a Thermal park Bešeňová, 3.8 km-re az Archeologická expozícia, Hrad Liptov Kalameny, 4.3 km-re a Kostol sv. Michala Archanjela, kevesebb, mint 50 méterre a Lúčky fürdő, 4.7 km-re a Velký Choč.

Egyéb tudnivalók
A személyzet minden nap bőséges, finom köszönti Önt, amit a foglalás ára már tartalmaz. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Dependance Cyril Lúčky árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Kuća za Odmor Stipe-Grižane-37774

Kuća za Odmor Stipe Grižane

Botel Gracia Bratislava-Pozsony-38788

Botel Gracia Bratislava Pozsony, Szlovákia