Dependance Maja Lúčky Lucski, Szlovákia

Dependance Maja Lúčky Lucski


Dependance Maja Lúčky Szállást keres utazásához Szlovákiában? Tekintse meg a Dependance Maja Lúčky ajánlatát. Két barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Lúčkyban a hotel vendégei. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Amennyiben hordozható számítógépével az internethez csatlakozna, a szobákban erre lesz lehetősége felár nélküli internet-hozzáférésen keresztül. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Lúčky fürdő kevesebb, mint 50 méterre, a Thermal park Bešeňová 4.7 km-re, az Aquapark Tatralandia 18.8 km-re, a Thermal park 7 km-re, a Veľký liptovský hrad 3.7 km-re, az Archeologická expozícia, Hrad Liptov Kalameny 3.8 km-re, a Kostol sv. Michala Archanjela 4.3 km-re, a Kostol sv. Filipa a Jakuba 3.7 km-re, a Velký Choč 4.7 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Dependance Maja Lúčky árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Štúdio Javorinka Tatranská Lomnica-Vysoké Tatry-38896

Štúdio Javorinka Tatranská Lomnica Vysoké Tatry, Szlovákia

Hotel Majolika Modra-Modor-38810

Hotel Majolika Modra Modor, Szlovákia