Dianas Flat 2 – Old Town București Bukarest (Románia)

Dianas Flat 2 – Old Town București Bukarest

Dianas Flat 2 – Old Town București, ,
Foglalható , 4 , 8 férőhely, háziállat nem hozható

A Dianas Flat 2, Old Town București kényelmes apartmanban köszönti a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt nyugodtan a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. Az apartmanban van saját fürdőszoba. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
900 méterre van az Antim templom, 1 km-re a Püspöki Palota, 1.5 km-re a Cișmigiu Park, 1.1 km-re a Nemzeti Katonai Kör, 1.6 km-re a Nemzeti Művészeti Múzeum, 2 km-re a Popa Soare templom, 1.6 km-re a Kretzulescu templom, 900 méterre a Román Nemzeti Bank, 700 méterre a Stavropoleos templom, 700 méterre a Biserica Stavropoleos.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A foglalások összegét készpénzzel és bankkártyával tudja kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Dianas Flat 2, Old Town București 30% előre befizetését kéri. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Dianas Flat 2 – Old Town București árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
4 apartman, 8 férőhely

Hotel Family-Balatonföldvár-30661

Hotel Family Balatonföldvár, 32 szoba 90 férőhely

Apartament Magdolna Praid-Parajd-40874

Apartament Magdolna Praid Parajd (Románia)