Discovery Aparthotel Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Discovery Aparthotel Cluj-Napoca Kolozsvár

Discovery Aparthotel -Napoca, ,
Foglalható , 4 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

A Discovery Aparthotel -Napoca kényelmes apartmanban köszönti a Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, mivel az apartmanban légkondícionáló üzemel. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
500 méterre van a Széky palota a szálláshelytől, 1.7 km-re a Szabók bástyája, 900 méterre a Bánffy-kastély, 1 km-re a Szt. Mihály templom, 900 méterre az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 800 méterre a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 900 méterre a Mátyás király szülőháza, 1.5 km-re a Nemzeti Színház.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A helyszínen bográcsozási és grillezési lehetőség elérhető. A foglalást készpénzzel, bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Discovery Aparthotel -Napoca 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Discovery Aparthotel -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 6 férőhely

Hableány Hotel-Örvény-Tiszafüred-35949

Hableány Hotel-Örvény Tiszafüred, 10 szoba 20 férőhely

Apartament Mamaia Nord 1-Mamaia-Sat-39732

Apartament Mamaia Nord 1 Mamaia-Sat (Románia)