DOM ZDRAVIA – KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka Červený Kláštor Vörösklastrom, Szlovákia

DOM ZDRAVIA – KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka Červený Kláštor Vörösklastrom


DOM ZDRAVIA – KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka Červený Kláštor Szívesen látja Önt vendégül Szlovákiában akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a DOM ZDRAVIA, KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka Červený Kláštor. Kilenc kényelmes szobában szállhatnak meg Červený Kláštorban a hotel vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelytőlparkolóban hagyni. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Pieninský Narodný Park 3.5 km-re, a Prielom Dunajca 1.2 km-re, a Test turistik. cz 1.3 km-re, a Múzeum Červený Kláštor 200 méterre, a Haligovské skaly 2.3 km-re, a Červený Kláštor 1.2 km-re, a Náučný chodník Prielom Dunajca 800 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Lehetőség van grillezni is. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

DOM ZDRAVIA – KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka Červený Kláštor árak

Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Orava Hotel-Vitanová-38850

Orava Hotel Vitanová, Szlovákia

Apartament Miralex3-Mamaia-40028

Apartament Miralex3 Mamaia (Románia)