Dombi Porta Erdőbénye

Dombi Porta Erdőbénye

Dombi Porta-Erdőbénye-28634

Dombi Porta  az ország egyik leghangulatosabb történelmi belvárossal rendelkező városa, melynek központja a hős várkapitányról elnevezett Dobó István tér innen nyílik a kellemes atmoszférájú, pihenésre és játszásra kialakított Erzsébet-udvar, ahová az Agora ablakai néznek.

A teljesen belvárosi, sétáló övezetben található ház kapuján kilépve pár lépéssel mindenhová el lehet jutni, ami vendégeink pihenéséhez és kikapcsolódásához szükséges: éttermek és boltok, kávézók és cukrászdák, az Egri Vár, parkok, fürdők, uszodák és sportpályák.

A meleg, tágas, kényelmes és hangulatú apartman egy légterű, de funkcióiban mégis jól elkülönített részeiben vendégeink nyugodtan pihenhetnek, tévézhetnek vagy játszhatnak, a jól kézre álló konyha-étkezőben pedig összeülhetnek a közös étkezésekhez vagy egy kártyapartihoz.

Két kényelmes szobával és egy apartmannal várja vendégeit településen a Dombi Porta. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja. Minden szobákhoz és apartmanokhoz saját fürdőszoba tartozik.

Homonna Szőlőbirtok 200 m
Ábrahám Pince 400 m (EG20012128)

Dombi Porta képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 8 és háziállat nem hozható.

Dombi Porta árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Tulipán Apartman-Eger-28276

Tulipán Apartman Eger

Villa Nova Apartman-Hévíz-28295

Villa Nova Apartman Hévíz