Downtown hotel Bratislava Pozsony, Szlovákia

Downtown hotel Bratislava Pozsony


Downtown hotel Bratislava A Downtown hotel Bratislava 14 barátságosan berendezett szobával várja Pozsonyban megszállni kívánó vendégeket. Ha kedve támad a helyszínen fogyasztani, a hotel saját éttermében kóstolhatja meg az ízletes helyi fogásokat. Ha autóval érkezik, azt nyugodtan a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenébenparkoló áll rendelkezésére. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
Az UFO Observation Deck a szálláshelytől 1.4 km-re van, a Rozhľadňa Kamzík 3.7 km-re, a Webkamera Bratislava, Slavín 300 méterre, az Indoor Pressburg Golf Club 4 km-re, a Szent Elizabet Kék Templom 1.5 km-re, a Csáky kastély 5.8 km-re, a Zoo Bratislava 2.8 km-re, a Slavín Háborús Emlékmű 1.6 km-re, a Dévény Vára 11.9 km-re, a Szent Márton Dóm 800 méterre, a Mihálykapu 600 méterre, a Kúpalisko Delfín 2.8 km-re, a Jazero Kuchajda 3.7 km-re, a Pozsonyi vár 1 km-re, a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava 2.4 km-re, a Dinopark Bratislava 2.1 km-re, a Kúpalisko Tehelne pole 3.1 km-re, a Modrý kostolík sv. Alžbety 1.6 km-re, a Dóm sv. Martina v Bratislave 1 km-re, az Oroszvári kastély 13 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglaláskor igény szerint reggelit is kérhet. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolása után a Downtown hotel Bratislava 0% előrefizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A szálláshely munkatársai szlovákul tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Downtown hotel Bratislava árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Zlatý Kľúčik Nitra-Nyitra-38917

Hotel Zlatý Kľúčik Nitra Nyitra, Szlovákia

Hotel Aphrodite Palace-Rajecké Teplice-38883

Hotel Aphrodite Palace Rajecké Teplice, Szlovákia