Eckhardt Panzió Villány szobák kiadók bőséges reggelivel

Eckhardt Panzió Villány

Eckhardt Panzió-Villány-13415

Eckhardt   a település központjában található karnyújtásnyira a főutcát szegélyező pincesortól. 7 db kétágyas szoba várja a pihenni és borozni vágyókat. Bőséges várjuk minden reggel az Ön által megjelölt időpontban. Kóstolja meg a család borait és élvezze a régióra jellemző kulináris finomságokat.

Látogasson el Villányba az Eckhardt Vendégházba, s töltsön el nálunk néhány izgalmas napot. Szobák felszereltsége: színes televízió, zuhanyzó, WC, rádió, hűtő, . Emellett a családi házban egy külön bejáratú lakrész két egymásba nyíló szoba is igénybe vehető, mely négy fő kényelmes elhelyezésére alkalmas zuhanyzó, WC, színes televízió és hűtőszekrény szolgálja az Ön kényelmét.

Kiegészítő szolgáltatások: reggeli 12 éven aluli gyermekek számára 50% kedvezményt biztosítunk. A közös programokhoz egy 20 fő befogadására képes helyiség várja kedves vendégeinket. Igény szerint főzési lehetőséget és a gyermekeknek hintázási lehetőség biztosítunk. Parkolás zárt udvarban. Férőhelyek: 7 db 2 ágyas szoba a külön bejáratú lakrészben, egymásba nyíló 2×2 ágyas szoba (EG19011617)

Eckhardt Panzió képek

Foglalható , , reggeli férőhelyek max. 18 és háziállat nem hozható.

Eckhardt Panzió árak és kedvezmények

16 000,-Ft/2 fő/éj, reggelivel
11 000,-Ft/1 fő/éj, reggelivel
4 000,-Ft pótágy/éj, reggelivel.
22 000,-Ft/éj 4 fő részére, 2×2 ágyas, reggelivel.

ajánlatkérés (emailben)

Szemesi Villa-Balatonszemes-26597

Balatonszemes vízparti üdülőrészében a szabad-strandtól 50 m-re

Kulcsosház A Körtefánál-Felsőszölnök-16384

Felsőszölnöki kulcsos ház a körtefánál, összkomfortos