Hajdúszoboszlón kertes önálló apartmanok kiadók

Edit Ház Hajdúszoboszló

Edit Ház-Hajdúszoboszló-27063

Edit Ház  a és gyógyfürdőhöz 12 perces sétára, a város zöldövezeti csendes üdülő negyedében elhelyezkedő vendégházban, két önálló, 2-2 szobás, saját fürdőszobás, étkező-konyhás, teraszos, kertes , összesen 10 személy várja vendégeit.

Az Edit Ház felújított állapotban, a földszinti apartmanban 4 személy, az emeleti apartmanban 6 személy kényelmes elhelyezését biztosítja. A apartmanjai egymástól különállóak, rendelkeznek új, jól felszerelt étkező-konyhával, új hűtővel, új gáztűzhely, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpiritóval. WiFi, széles sávú Internet elérhetőség, DIGI TV szolgáltatás, síkképernyős tv-ékkel. Mindezek a benne vannak a szállásdíjban. Az apartmanoknak mimimális napi árai vannak, ahány férőhelyes az apartman, annyiszor a meghírdetett 1 főre eső díj.

A parkosított udvarban főzhetnek bográcsban, grillezhetnek, szalonnát süthetnek, a felszereléseket a biztosítja. 4 autó fér el az udvarban. További képeket e-mailben kérhet.
Családi és baráti társaságok együtt nyaralásához ideális a . Együtt élvezhetik a fürdőváros hangulatát és zöldövezeti üdülőkörnyezetben feltöltődhetnek. (MA19006168)

Edit Ház képek

Foglalható , , férőhelyek max. 10 fő, háziállat .

Edit Ház árak

5500,-Ft/fő/éjtől.
Kérje pontos ajánlatunkat, szívesen válaszolunk.

ajánlatkérés (emailben)

Andi Nyaraló-Békésszentandrás-27625

Horgászoknak, hatalmas stégekkel az intenzíven telepített kákafokon

KisBalatoni Ökoporta-Zalaszabar-29287

Frissen felújított parasztház kiadó Kis-Balatonnál