Elisabeth Old Town Bratislava Pozsony, Szlovákia

Elisabeth Old Town Bratislava Pozsony


Elisabeth Old Town Bratislava 38 kényelmes szobával várja vendégeit Pozsonyban az Elisabeth Old Town Bratislava. Felár ellenében szálláshelytőlparkolóban hagyhatja autóját. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
2.2 km-re található az UFO Observation Deck, 1 km-re a Mihálykapu, 800 méterre a Dóm sv. Martina v Bratislave, 200 méterre a Szent Elizabet Kék Templom, 4.3 km-re a Csáky kastély , 1.7 km-re a Pozsonyi vár, 3.3 km-re a Jazero Kuchajda, 3.6 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 3.3 km-re a Dinopark Bratislava, 1.2 km-re a Szent Márton Dóm, 1.7 km-re a Kúpalisko Delfín, 5 km-re a Veľký Draždiak, 4.5 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 2.4 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 12.2 km-re az Oroszvári kastély, 4 km-re a Zoo Bratislava, 1.5 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 500 méterre a Modrý kostolík sv. Alžbety, 12.7 km-re a Dévény Vára.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A foglaláshoz reggelit is igényelhet. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglalás visszaigazolását követően az Elisabeth Old Town Bratislava 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A helyszínen a recepció hétfőtől vasárnapig 07:00,23:45 között áll rendelkezésre. Angolul és szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Elisabeth Old Town Bratislava árak

Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Solar Hotel-Nagyatád-38243

Solar Hotel Nagyatád

Hotel Park Piešťany-Pöstyén-38728

Hotel Park Piešťany Pöstyén, Szlovákia