Emmabella Apartmanok Eger

Emmabella Apartmanok Eger

Emmabella Apartmanok-Eger-29049

Emmabella Apartmanok Az Emmabella apartmanok csendes, nyugodt kertvárosi övezetében találhatóak, melyek 2020. júliusától várják pihenni, kirándulni vágyó kedves vendégeiket. Földszinti és emeleti apartmanjaink a legmodernebb trendeket követve lettek kialakítva, minden egyes helyisége fűtő-hűtő légkondicionáló berendezéssel ellátott. Amerikai konyhás nappali, egyedi világítástechnika, ingyenes wifi, zuhanyzós fürdőszobák szolgálják vendégeink kényelmét. Kérésre belső parkoló is biztosított szabad helyek függvényében. Az apartmanunktól 15 perces sétával vagy az újonnan kialakított kerékpárúton a belváros már elérhető.

A Szmrecsányi Lajos Kert Érsekkert modern játszóterével, kis tavával, a szökőkúttal és a Múzsák Ligetével várja a gyermekes családokat. Szomszédságában található a termálvízéről híres Termál- és Törökfürdő és a Bitskey Aladár uszoda is. A történelmi belváros főbb nevezetességei: Bazilika, Érseki Palota, Egri Vár, Gárdonyi-ház, Dobó-tér, Minaret és számos múzeum, török emlékek, terek, templomok várják az ide látogatókat. Apartmanunktól akár egy romantikus sétával is eljuthatunk a Szépasszony-völgybe, ahol megkóstolhatjuk Eger híres nedűjét és átadhatjuk magunkat a hely megfoghatatlan varázsának.

Házirend: Az apartmanokban Tilos dohányozni. Tilos bulikat, rendezvényeket tartani. Háziállatokat tilos behozni. (MA20013324)

Emmabella Apartmanok képek

Foglalható , , férőhelyek max. 13 és háziállat nem hozható.

Emmabella Apartmanok árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
7 éves korig ingyenes
Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes WiFi
4 , 13 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

VitalMed Hotel-Sárvár-28994

VitalMed Hotel Sárvár

Szinbád Hotel-Pécs-28919

Szinbád Hotel Pécs