Évi Apartman Eger

Évi Apartman Eger

Évi Apartman-Eger-28703


Évi  Az Évi Apartman csendes környéken található, ahol lehetőség van ingyenes parkolásra. Közvetlenül a ház mellett egy van, ahol játékokat vehetnek igénybe a gyerekek.

Ez egy 53m2-es földszinti lakás erkéllyel. Két szoba található benne, egy 12 és egy 18m2-es. A kisebb szobából nyílik az erkély, ott egy franciaágy várja a pihenésre vágyó vendégeket. A nagyobban egy franciaágy és egy kihúzható kanapé van.

A lakásban külön van a WC és a fürdőszoba, amiben fürdőkád található, továbbá tágas, felszerelt, felújított konyha fogadja az ide ellátogatókat.

Könnyed, rövidke sétával a belvárosban lehetünk, ahol többek között a Bazilika, az Eszterházi Károly főiskola, Érseki Palota, Széchenyi sétáló utca is megtekinthető. Az Érsekkert Népkert is csak pár perc séta, a látvány megéri. Középen szökőkút teszi megnyugtatóvá a kertet. Szerteágazó sétálóival az egész Érsekkeretet be lehet járni és az Egri patak partján is sétálhatunk, aminek a túlpartján az Egri Termálfürdő helyezkedik el. A lakás nem dohányzó, de az erkélyen lehetőség van rá. (EG19016844)

Foglalható , , férőhelyek max. 6 és háziállat nem hozható.

Évi Apartman árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
2 apartman, 6 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Tücsöktanya Vendégház-Kétvölgy-18324

Tücsöktanya Vendégház Kétvölgy Őrség-Vendvidék

Hullám Villa-Balatonmáriafürdő-28000

Hullám Villa Balatonmáriafürdő