Fehér Villa Négyes parasztház 8000,-Ft/ház/éjtől Tisza-tó környéke

Fehér Villa Négyes

Fehér Villa-Négyes-16797

Fehér  A Fehér Villa egy elújított vályogház a -tó közelében. Március 15, November 1 között csendes, nyugodt környezettel várja vendégeit.

A két darab 2 fős szobában összesen 4 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Igény esetén kihúzható kanapén plusz fő (ke)t is tudunk szállásolni. A fürdőszoba zuhanyzós. A konyhában gáztűzhely, hűtő, kávé- és teafőző, mikrohullámú sütő van, és evőeszközök, edények, és minden olyan eszköz, ami a főzéshez szükséges.

A házban társasjátékok, kártyák, az udvaron hintaágy és tűzrakó hely is található, kérésre nyársat és bográcsot (állvánnyal együtt) ingyenesen biztosítunk. Parkolási lehetőség az udvaron, félárnyékos helyen lehetséges. A házban ingyenes széles sávú internet hozzáférés biztosított, WIFI-n keresztül is.

A gazdasági udvaron baromfik, kacsák, tehenek, juhok színesítik az élővilágot. A tulajdonosok az udvaron belül egy teljesen különálló házban laknak, a vendégek teljesen szabadon, függetlenül jöhetnek-mehetnek, használhatják az udvart. Igény esetén a háziállatok ellátásába is bekapcsolódhatnak a vendégek, pl etetés-itatás, állatgondozás, tojásgyűjtés, stb. A háznál 3, emberekkel, gyerekekkel barátságos kutya és cica lakik. (NULL)

Fehér Villa képek

Foglalható áprilistól-októberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 4 és háziállat nem hozható.

Fehér Villa árak és kedvezmények

Főszezonban (jún.1-aug.31, húsvét, Pünkösd): 10000,-Ft/éj/ház.
Egyéb időszakban 8000,-Ft/éj/ház.

Idegenforgalmi adót nincs.

ajánlatkérés (emailben)

+36 70/3602934

Prestige Apartman-Kaposvár-28198

Prestige Apartman Kaposvár

Nivida Vendégház-Orfű-25731

Pihenjen a Mecsek lábánál Orfűn 2 különálló szintes vendégház kiadó