Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves

Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves

Fenyves Yacht Club Hotel-Balatonfenyves-28705


Fenyves Yacht Club Hotel A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen a déli partján található, csendes zöldövezeti környezetben. Minden igényt kielégítő 18 szobás szállodánk mind az egyéni vendégek mind csoportok számára kiváló szálláshely. Egész éves nyitva tartással, a la carte étteremmel, föld alatti rendezvényteremmel, szauna szigettel valamint 2 pályás bowling és biliárdrészleggel várjuk vendégeinket.

Szállodánk a egyik legmodernebb kikötőjében található, így vendégeink előtt nyitott a vitorlázás, az elektromos és a gyorshajózás lehetősége is, legyen szó sétahajózásról a tavon, vagy vízitaxizásról a szemközti Badacsonyba.

A Hotel mellől indul a egyetlen kisvasútja amely már önmagában is élmény, de a keskeny nyomtávú szerelvény a Nagyberek tájvédelmi övezeten zakatol végig, bepillantást engedve annak páratlan élővilágába. A Nyugati-övcsatorna mentén tavirózsák közt kenuzhatunk, de két keréken is felfedezhetjük a környéket kerékpárközpontunk bérelhető biciklijei segítségével. (SZ19000341)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 36 fő, háziállat hozható.

Fenyves Yacht Club Hotel árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető
18 szoba, 36 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Világos Hotel-Balatonvilágos-28674

Világos Hotel Balatonvilágos

Tó Panzió-Bajánsenye-28179

Tó Panzió Bajánsenye