Filitti Boutique Hotel București Bukarest (Románia)

Filitti Boutique Hotel București Bukarest

Filitti Boutique Hotel București, ,
Foglalható , 17 szoba, 29 férőhely, háziállat nem hozható

A Filitti Boutique Hotel București 17 kényelmes szobában köszönti a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az egyes szobákban működő klíma biztosítja (az adott szobák adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Nemzeti Művészeti Múzeum a szálláshelytől 1.4 km-re, a Kretzulescu templom 1.3 km-re, a Stavropoleos templom 300 méterre, a Cișmigiu Park 1.2 km-re, az Antim templom 900 méterre, a Püspöki Palota 1.4 km-re, a Biserica Stavropoleos 300 méterre, a Román Nemzeti Bank 600 méterre, a Nemzeti Katonai Kör 900 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A foglalások összegét készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni. A Filitti Boutique Hotel București a foglalás sikeres visszaigazolása után 100% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. A munkatársak angolul és románul tudnak kommunikálni.

Filitti Boutique Hotel București árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
17 szoba, 29 férőhely

Apartament Color Home Hermannstadt Sibiu-Nagy-Szében-40611

Apartament Color Home Hermannstadt Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Apartament Nature By The Sea Green Home-Mamaia-39857

Apartament Nature By The Sea Green Home Mamaia (Románia)