Filléres Fogadó Erdőhorváti

Filléres Fogadó Erdőhorváti

Filléres Fogadó-Erdőhorváti-28949

Filléres Fogadó A turista szállásként használható műemlék ház 1806 ban épült a Zemplénben, legidősebb háza. Középen pitvar, abból jobbra tiszta szoba zárható fa ajtóval, balra éléskamra nyílik, itt a teakonyha, van benne evőeszköz, tányér, fazék, pohár, mosogató, gáztűzhely, hűtő, konyhaszekrény. A pitvar szabadkéményes eredeti boltíves, kormos kürtővel.

A szoba cserépkályhás. Nyáron hűvös kellemes pihenést nyújt, berendezése egyszerű. A műemlék ház a falu központjában található parkkal körülvéve a templom mellett. Zuhanyzó, WC, mosdó az udvaron külön épületben van központi fűtéssel, képek vannak feltéve arról is. Az udvar sátorozásra is alkalmas.

Szívesen ajánlom azoknak akik egy 209 éves kőházat akarnak kipróbálni korabeli hangulattal. A szoba és az ágynemű tiszta és friss, tv. mikró nincs, működő hűtő van teakonyha van, kerti bútor, bogrács, grilltárcsa, van. Túra Erdőhorvátiban gomba gyűjtés céljával a gyűjtött gomba bevizsgáltatása hivatalos szakértőnél a községben. Túravezetés igénybe vehető vadleshez. ()

Filléres Fogadó képek

Foglalható júniustól–szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 5 és háziállat nem hozható.

Filléres Fogadó árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 1.
1 szoba, 5 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Keszeg Utcai Apartman-Zamárdi-27693

Zamárdiban a szabadstrandtól 120m-re apartman 6 fő részére kiadó

Akácfa Vendégház-Hajdúszoboszló-16789

Akácfa vendégházban Hajdúszoboszlón, szoboszlói gondtalan pihenés