Film Hotel Bratislava II Pozsony, Szlovákia

Film Hotel Bratislava II Pozsony


Film Hotel Bratislava II Egy emlékezetes szlovákiai utazásra vágyik? Tekintse át a Film Hotel Bratislava II ajánlatát. 18 kényelmes szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Pozsonyban a hotel vendégei. A hotel saját éttermében minden nap frissen elkészített finomságokat kóstolhat meg. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, köszönhetően az egyes szobákban és apartmanokban üzemelő légkondícionálónak (a megfelelő szobák és apartmanok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy van-e légkondícionálás). A Film Hotel Bratislava II által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1.5 km-re található a szálláshelytől a Modrý kostolík sv. Alžbety, 700 méterre a Mihálykapu, 1.8 km-re az UFO Observation Deck, 3.3 km-re a Dinopark Bratislava, 12.9 km-re az Oroszvári kastély, 5 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 4.6 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava, 1.8 km-re a Pozsonyi vár, 1.4 km-re a Dóm sv. Martina v Bratislave, 1 km-re a Szent Elizabet Kék Templom, 1.3 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 4.1 km-re a Zoo Bratislava, 12.8 km-re a Dévény Vára, 4.9 km-re a Csáky kastély , 2.6 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 1.6 km-re a Slavín Háborús Emlékmű, 2.5 km-re a Kúpalisko Delfín, 1.1 km-re a Szent Márton Dóm, 3.2 km-re a Jazero Kuchajda.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Film Hotel Bratislava II árak

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Múza Košice-Kassa-38853

Hotel Múza Košice Kassa, Szlovákia

Hotel Tatra Bratislava-Pozsony-38831

Hotel Tatra Bratislava Pozsony, Szlovákia