ForRest Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

ForRest Banská Štiavnica Selmecbánya


ForRest Banská Štiavnica Töltsön el néhány kellemes napot Szlovákiában a ForRest Banská Štiavnica vendégeként. A hotel 11 ízlésesen berendezett szobával várja Selmecbányán szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, néhány szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, köszönhetően az egyes szobákban üzemelő légkondícionálónak (a megfelelő szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy van-e légkondícionálás). A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
3.2 km-re van a Zrúcanina hradu Sitno a szálláshelytől, 3.1 km-re az Evičkino jazero, 1.1 km-re a Počúvadlianske jazero, 10.7 km-re a Koháry kastély, Szentantal, 3.1 km-re a Veľké Richnavské jazero, 9.6 km-re a , Újvár, 10 km-re a Selmecbánya, Óvár, 1.6 km-re a Sitno, 1.1 km-re a Náučný chodník Sitno, 3.1 km-re a Vindšachtské jazero, 27.8 km-re a Revistye vára.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A szálláshely munkatársai angolul, németül, szlovákul és csehül tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

ForRest Banská Štiavnica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartamente Elis Residence Cluj-Napoca-Kolozsvár-39940

Apartamente Elis Residence Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Hotel a penzión KÚRIA-Bečov-38969

Hotel a penzión KÚRIA Bečov, Szlovákia