Gaja-völgyi Vendégház Fehérvárcsurgó

Gaja-völgyi Vendégház Fehérvárcsurgó

Gaja-völgyi Vendégház-Fehérvárcsurgó-28711


Gaja-völgyi   a Móri-árok területék fekszik mely a Dunántúli középhegység északi részén található, a hegységet a Vértes hegységtől elválasztó, északnyugat-délkelet irányú völgy.

Vendégházunk a Fehérvárcsurgói víztározótól 200 m-re található, csendes, nyugodt környezetben. A víztározó az ország egyik legjobb horgászvize, ahol egyedülállóan gazdag a halállomány, megtalálható itt a 40 kilós ponty, és a 100 kilót közelítő harcsák is. Igazi kikapcsolódás a horgászok, túrázók és családok számára is. Jelentős természetvédelmi érték a Gaja-patak szurdoka és a fehérvárcsurgói kastélypark is. Gaja -patak menti túraösvényen eljuthatunk az Ádám Éva fához, az Alba Regia Forráshoz, a Vaskereszthez, a Károly – kilátóhoz és Sobri Jóska barlangjához is.

A házban két szoba, fürdő, konyha található, mely felszereltségük minden igényt kielégítően komfortos. Az udvarban is található. A házhoz tartozik egy teljesen felújított, tradicionális borospince is. A Móri Árokban található Magyarország egyik legismertebb borvidéke is a Móri borvidék. Leghíresebb szőlőfajtájuk az Ezerjó, ez egy fehér hungarikum fajta, mely itt a legelterjedtebb. (EG20009752)

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 4 és háziállat hozható.

Gaja-völgyi Vendégház árak és kedvezmények

Macska, kutya bevihető
2 szoba, 4 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Wolf Hotel-Sárvár-28803

Wolf Hotel Sárvár

Hotel Atlantis-Hajdúszoboszló-28727

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló