GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves Igló, Szlovákia

GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves Igló


GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves A GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves 12 barátságosan berendezett szobával várja az Iglóban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A szálláshely klimatizált szobával is várja a kedves vendégeket (az egyes típusok adatlapján tudja megtekinteni, hogy az adott szobákban van-e légkondícionálás). A GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Dobsinai-jégbarlang 27.9 km-re, a Porač Park 20.5 km-re, a Letné kúpalisko Spišská Nová Ves 2.5 km-re, a Náučný chodník Prielom Hornádu 3.9 km-re, a Márkusfalvi vár 7.8 km-re, a Ski Centrum Mraznica 18.9 km-re, az AquaCity Poprad 22.6 km-re, a Zoo Spišská Nová Ves 3.2 km-re, a Chata, Čingov -Slovenský raj 3.9 km-re, a Márkusfalvi kastély 8.1 km-re, a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie 2.5 km-re található.

Egyéb tudnivalók
Igény szerint akár reggelit és félpanziót is válaszhat. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul állnak rendelkezésére. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 24 fő, háziállat .

GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
12 szoba, 24 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38884

Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Xendala Panzió-Balatonakarattya-30320

Xendala Panzió Balatonakarattya, 15 szoba 32 férőhely