Garní Hotel Akadémia Košice Kassa, Szlovákia

Garní Hotel Akadémia Košice Kassa


Garní Hotel Akadémia Košice A Garní Hotel Akadémia Košice 13 ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja Kassán szállást keresőket. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Garní Hotel Akadémia Košice szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Botanická zahrada UPJŠ, Košice a szálláshelytől 3.5 km-re van, a Szent Erzsébet-főszékesegyház (kassai dóm) 1.3 km-re, a Múzeum letectva 5 km-re, a Mestská krytá plaváreň Košice 900 méterre, a Zoo 10.6 km-re, a DinoPark 10.6 km-re, a Ski Kavečany 10.1 km-re, a Kúpalisko Triton Košice 1.4 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Garní Hotel Akadémia Košice árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem

foglaltsági naptár (online foglalás)

Sebi Tanya-Szántód-14100

Szántódon 6 fős vendégház egész évben kiadó

Hotel Veľká Fatra-Rajecké Teplice-39021

Hotel Veľká Fatra Rajecké Teplice, Szlovákia