Garni Hotel Fatra Terchová, Szlovákia

Garni Hotel Fatra Terchová


Garni Hotel Fatra 13 barátságosan berendezett szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Terchovában a Garni Hotel Fatra vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A Garni Hotel Fatra által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Vrátna Free Time Zone a szálláshelytől 4 km-re, a Náučný chodník Diery 3.3 km-re, a Ski Centrum Vrátna FREE TIME ZONE 2 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A helyszínen minden nap bőséges és finom reggeli várja Önt, amit a feltüntetett árak már magukban foglalnak. A szállásadó ellátás nélküli tartózkodást is biztosít. A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. Foglalását átutalással, készpénzzel és bankkártyával tudja kifizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Garni Hotel Fatra 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Angolul, oroszul, szlovákul, lengyelül és csehül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 40 fő, háziállat .

Garni Hotel Fatra árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
14 szoba, 40 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Modena Bratislava-Pozsony-38839

Hotel Modena Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Rivoli București-Bukarest-40101

Hotel Rivoli București Bukarest (Románia)