Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice Töltsön el néhány kellemes napot Szlovákiában a Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice vendégeként. A hotel tíz ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Trenčianske Teplicében szállást keresőket. A Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice szívesen veszi kutyák érkezését is, kedvencét is magával hozhatja utazására felár ellenében. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A fürdő a szálláshelytől 200 méterre van, az Illésházy-kastély 8.1 km-re, az Oroszlánkő vára 24.3 km-re, a Lednicz vára 29.5 km-re, a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam) 400 méterre, a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice 700 méterre.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A foglaláskor reggelis is igényelhető. A helyszínen lehetőség van grillezésre. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét átutalással és készpénzzel fogadja el. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 22 fő, háziállat díj ellenében hozható.

Garni Hotel Sonata Trenčianske Teplice árak

Ingyenes parkolás
Kutya bevihető (fizetős)
11 szoba, 22 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Lázeňský dům Baník Bojnice-Bajmóc-38927

Lázeňský dům Baník Bojnice Bajmóc, Szlovákia

GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves-Igló-38876

GARNI HOTEL 31 Spišská Nová Ves Igló, Szlovákia