Garni Hotel Velický Zámoček Poprad Poprád, Szlovákia

Garni Hotel Velický Zámoček Poprad Poprád


Garni Hotel Velický Zámoček Poprad A szlovákiai Garni Hotel Velický Zámoček Poprad szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas. hu vendégeit. A hotel hat kényelmes szobában köszönti Popradban megszállni kívánó vendégeket. Semmi akadálya nincs, hogy kutyáját is elhozza a pihenésre, a Garni Hotel Velický Zámoček Poprad őt is fogadja. Vendégei számára minden nap friss finomságokat kínál a hotel a saját éttermében. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
Az AquaCity-Aquapark Poprad a szálláshelytől 2.9 km-re van, a Késmárki vár 16.6 km-re, a Náučný chodník Baba 4.5 km-re, a Lomnici-csúcs 18.3 km-re, a Lopusna-völgy síközpont 10.8 km-re, az Automuzeum 4.8 km-re, a Lomnici nyereg 18.1 km-re, a Podtatranské múzeum 2.8 km-re, az AquaCity Poprad 3.1 km-re, a Vázseci-barlang 24.3 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat hozható.

Garni Hotel Velický Zámoček Poprad árak

Várható visszaigazolási idő6 óra 12 perc(de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya ingyenesen bevihető

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Karpatia Humenné-Homonna-38756

Hotel Karpatia Humenné Homonna, Szlovákia

Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok-Liptóújvár-38988

Chateau GrandCastle Liptovský Hrádok Liptóújvár, Szlovákia