Garni Hotel VIRGO Bratislava Pozsony, Szlovákia

Garni Hotel VIRGO Bratislava Pozsony


Garni Hotel VIRGO Bratislava A Garni Hotel VIRGO Bratislava 12 barátságosan berendezett szobával várja Pozsonyban megszállni kívánó vendégeket. A Garni Hotel VIRGO Bratislava felkészült kutyák fogadására is, kedvencét is magával hozhatja felár ellenében. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén felár ellenében helyben is leparkolhatja autóját. Néhány szobának van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
900 méterre van a Szent Márton Dóm, 13.1 km-re az Oroszvári kastély, 3 km-re a Kúpalisko Tehelne pole, 700 méterre a Mihálykapu, 4.1 km-re az Indoor Pressburg Golf Club, 1 km-re a Dóm sv. Martina v Bratislave, 3.7 km-re a Rozhľadňa Kamzík, 1.5 km-re a Szent Elizabet Kék Templom, 400 méterre a Webkamera Bratislava, Slavín, 2.8 km-re a Zoo Bratislava, 1.1 km-re a Pozsonyi vár, 2.2 km-re a Dinopark Bratislava, 12 km-re a Dévény Vára, 5.7 km-re a Csáky kastély , 1.4 km-re az UFO Observation Deck, 1.4 km-re a Slavín Háborús Emlékmű, 1.5 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety, 2.7 km-re a Kúpalisko Delfín, 3.7 km-re a Jazero Kuchajda, 2.5 km-re a Botanická zahrada Univerzity Komenského Bratislava.

Egyéb tudnivalók
A szobák foglalásakor kérhet akár reggelit is. A foglalások összegét bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A Garni Hotel VIRGO Bratislava 0% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Garni Hotel VIRGO Bratislava árak

Parkolási lehetőség
Ingyenes WIFI
Kutya bevihető (fizetős)

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Atlantis Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38923

Hotel Atlantis Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Kuca za Odmor Silvi-Zadar-37687

Kuca za Odmor Silvi Zadar